Bodycombat

Idag blev det ett bodycombat pass på sats. Älskar bodycombat, tycker det är ett grymt konditionspass men även styrka. Dessutom ett bra sätt om man behöver få ut sina aggressioner ibland hehe =) Det är roligt att slåss och sparkas, dock gör man ju det i luften och inte på någon.

Dagens pass var intensivt som alltid, man blir riktigt svettigt och det känns i kroppen att man tränat hårt. Konditionen får sig en riktig utmaning men även armar och benen samt resten va kroppen =) Har du inte provat bodycombat någon gång så gör det. Det är ett riktigt bra träningspass..

  

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>