En en-mila promenad

Det blev en långpromenad till idag, love it! Fler kommer det bli under veckan =)

Vi trodde först att det skulle börja regna när vi var ute och gick för det vart riktigt mörkt ett tag. Men vi hade tur och det sprack upp igen. Regnet kom senare. Milen gick något snabbare idag, ungefär 10minuter. Så snart kanske man är tillbaka i gamla takter ;) Saknar faktiskt mina celsius som gav mig lite extra energi. Har funderingar på att skicka efter fler men jobbigt när man inte är hemma. Någon som vet om man kan köpa dem i butik?

  

4 reaktioner på ”En en-mila promenad

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>