Intervjutips!

Denna tjej som intervjuas här tycker jag är väldigt inspirerande när det kommer till hennes vältränade kropp som är väldigt kurvig på de rätta ställena. Snyggast tycker jag hon är offseason då jag inte är riktigt för de extrema som är vid fitnesstävlingar. Dock är hon inte ås extrem som många andra kan vara. Hon berättar i intervjun lite om hennes träning/kost osv. Hon heter Alex Zerega! Jag menar kolla in bilderna som är i intervjun, vem vill inte ha den kroppen?!

Ni hittar intervjun här och den är på engelska:

http://www.cutandjacked.com/CutAndJacked-Interview-Alex-Zerega

  

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>