Yoga hemma

Hade planer på att ta en promenad idag, tänkte frisk luft vore bra så att jag blev frisk. Men precis när jag skulle gå ut så öppnade sig himlen och regnet vräkte ner. Så istället blev det ett super härligt yogapass hemma, det var fokus på höfthöppnare. Vilket jag verkligen behövde. Så jag tror att detta var meningen, regnet kom för att jag skulle fokusera på min yoga istället :) Min kropp behöver ro just nu, hitta den inre balansen igen, vilket det är endast yogan som kan hjälpa mig till.

Passet idag var på 36min, man behöver inte alltid köra de långapassen :)

Namaste!

  

En reaktion på ”Yoga hemma

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>